Reis naar binnen

Hoe kan ik trouw blijven aan mezelf?
Hoe word ik niet geleefd?
Hoe kan ik mijn vleugels uitslaan?
Wat zijn mijn verlangens?
Wat zijn mijn dromen?
Wat vind ik leuk?
Waar word ik blij van?
Velen weten het niet meer of nog niet.

Tijdens een Reis naar binnen creëren we een plek, waar je even helemaal alleen kunt zijn zonder verplichtingen, familie, vrienden en invloeden van buitenaf. Om weer helemaal in verbinding te komen met je verlangens en met jouw unieke manier van zijn. Waar rust en ruimte heersen, zodat je je even terug kan trekken op jezelf. Dat is zo belangrijk.

Hee, zo mooi anders lief mens, het is tijd voor jou om jezelf nieuw leven in te blazen!

Mijn verlangen is om jou mee te nemen op reis naar je binnenwereld om te gaan ontdekken dat jij prachtig bent, kwetsbaar, sensueel, teder, vol kracht en levenslust. Ik ga je weer laten voelen hoe je je eigen voetstappen zet en weer thuis kan komen bij jouw diepste zijn.

Wat mag je verwachten?

Een combinatie van:

  • verwelkoming
  • inleidende meditatie
  • verbinding en woord
  • zachtjes bewegen
  • yoga nidra – korte yogaslaap – systematische rondgang van het bewustzijn door het lichaam
  • klankreis
  • drankje en dessertje

Data – telkens van 14u tot 16u30

  • zaterdag 1 juni 2024 – thema: aandacht voor jezelf – schrijf hier in
  • zaterdag 29 juni 2024 – thema: trouw zijn aan jezelf – schrijf hier in

Prijs: € 35
Meebrengen: kussen en dekentje
Een yogamatje ligt voor je klaar

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cathy-nieuw-zeeland-1024x768.jpg

Je bent zo
mooi
anders
dan ik,

natuurlijk
niet meer of
minder
maar zo mooi
anders,

ik zou je
nooit
anders dan
anders willen
(Hans Andreus)